Σχετικά με εμάς

H salesmanagement.gr είναι μια εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στις  πωλήσεις, και το μάρκετινγκ στις βιομηχανικές αγορές. Παρέχοντ ας συμβουλευτικές λύσεις, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση, και E-Learning courses στους τομείς του βιομηχανικού μάρκετινγκ, και των βιομηχανικών πωλήσεων.

Μέσα από μια συνεργατική, αλληλεπιδραστική, και ομαδική προσέγγιση, και σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία μας, βοηθούμε τους πελάτες μας, να οικοδομήσουν ικανότητες, να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους και να εκπληρώσουν τις ανταγωνιστικές προκλήσεις στο μέλλον.

Η www.salesmanagement.gr έχει δημιούργησε ένα δικό της μοντέλο το SFMModel (Salesforce Management Model)  για την ανάλυση και αξιολόγηση των τμημάτων πωλήσεων και βασίζεται σε επτά πυλώνες. Κάθε πυλώνας έχει τα δικά του στοιχεία . Τώρα αν αυτά τα στοιχεία βρίσκονται σε καλή κατάσταση το καθένα  τότε και μόνον τότε η εταιρεία θα έχει ανά αποτελεσματικό τμήμα πωλήσεων και θα μπορέσει να επιταχύνει την αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας.

Δήλωση Αποστολής

“Να εμπνεύσει και να παρέχει εκπαίδευση και καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο στους ανθρώπους των πωλήσεων και των εταιρειών τους, σε στενή συνεργασία μαζί τους για βελτίωση σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο.”

Όραμα

“Για να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ανάγκες των πωλητών και των επιχειρήσεων τους στο χώρο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, δημιουργώντας αυθεντικά εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα ενημέρωσης που θα δημιουργούν δεξιότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ καθώς και διαδικασίες που θα προσθέτουν αξία στους συμμετέχοντες.”

Οι Αξίες μας

  • Σκληρή δουλειά και τιμιότητα.
  • Αυθεντική φροντίδα για τις ανάγκες των πελατών με απόλυτο σεβασμό στην επιστήμη και την εμπειρία σε κάθε περίπτωση συμβουλής.
  • Αυτό-εξέλιξη και προσαρμοστικότητα μέσω της δια βίου μάθησης.
  • Αγάπη και φροντίδα για τους συνανθρώπους.

Οι Μακροπρόθεσμοι Στόχοι μας

Να γίνει μέχρι το έτος 2021 η πιο γνωστή ελληνική εταιρεία στην επικράτεια στην παροχή προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης στον τομέα των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της διαχείρισης πελατών που θα προετοιμάσει και θα αναπτύξει τα άτομα και τις εταιρείες τους για τα επόμενα χρόνια.

Η Ζωντανή Περιγραφή της Ιδέας

Θα επενδύσουμε στη συλλογή και επεξεργασία της γνώσης από τα κορυφαία πανεπιστήμια και ιδρύματα όλου του κόσμο. Επίσης μαζί με τα αποτελέσματα μας από τις έρευνες μας στους τομείς του μάρκετινγκ, των πωλήσεως και της διαχείρισης πελατών θα συνθέσουμε και θα αποδώσουμε την γνώση που έχουμε συλλέξει με έναν αυθεντικό τρόπο σεβόμενοι την ατομικότητα και την ομαδικότητα ανθρώπων και εταιρείας βοηθώντας την μελλοντική επιτυχία και ανάπτυξη τους.

Οι Ιδρυτές της www.salesmanagement.gr

Γιώργος Α. Λαμπανάρης: Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

Επαγγελματική Εμπειρία. O Γιώργος Α. Λαμπανάρης έχει άνω των 25 ετών εμπειρία στις διεθνείς πωλήσεις και στη διαχείριση ηγεσίας σε παγκόσμιες και τοπικές επιχειρήσεις. Κατά την τελευταία 3-ετία έχει την εμπειρία της άσκησης συμβουλευτικής μέσω της εταιρείας συμβούλων του. Είναι ένθερμος υποστηρικτής της ανάπτυξης και της διατήρησης προηγμένων δεξιοτήτων στην επιχειρηματικότητα στους τομείς των πωλήσεων και του marketing, με άμεσες θετικές συνέπειες στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων. Έχει πάθος να μεταφέρει υψηλού επιπέδου κριτική σκέψη και τεχνικές επικοινωνίας με τον πελάτη σ’ αυτούς που δραστηριοποιούνται σε σύνθετες βιομηχανικές επιχειρήσεις και περιβάλλοντα που σχετίζονται τη λήψη αποφάσεων. Τέλος, ο ίδιος είναι ένθερμος υποστηρικτής της έννοιας της δια βίου εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης.

 

Εκπαίδευση. Ο Γιώργος Α. Λαμπανάρης πήρε το πτυχίο του BA in Management & MPA (Master στις Δημόσιες Σχέσεις) από Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, ΗΠΑ. Μετά από χρόνια εργασιακής εμπειρίας πήρε επίσης MSC στο Διεθνές Marketing (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) από το Πανεπιστήμιο του Leicester, και τώρα είναι DBA Researcher (Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-On-Line and Blended Learning) στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ.

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη.

O Γιώργος Α. Λαμπανάρης έχει:

  1. Cornell University Master Certificate in Restaurant Management (MCFSM)
  2. Kellogg Executive Scholar στη Διοίκηση Πωλήσεων & Μάρκετινγκ.
  3. Kellogg Executive Scholar στη Διοίκηση & την Ηγεσία.
  4. Cranfield Professional Scholar στη Διοίκηση Πωλήσεων & Μεγάλων Πελατών (Key Αccounts Management).
  5. Cranfield Professional Scholar στη Διοίκηση του Τμήματος Πωλήσεων.

Πατρίκιος Κ. Σαραντάκος: Συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής

Επαγγελματική Εμπειρία. Ο Πατρίκιος Κ. Σαραντάκος έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία διεθνών πωλήσεων και διαχείρισης ηγεσίας σε παγκόσμιες και τοπικές επιχειρήσεις. Κατά την τελευταία 5-ετία έχει την εμπειρία της άσκησης συμβουλευτικής μέσω της εταιρείας συμβούλων του. Είναι ένθερμος υποστηρικτής της ανάπτυξης και της διατήρησης προηγμένων δεξιοτήτων στην επιχειρηματικότητα, στους τομείς της οργανωτικής διαχείρισης της απόδοσης του μάνατζμεντ και των καινοτόμων στρατηγικών διοίκησης με άμεσες θετικές συνέπειες στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων Έχει πάθος να μεταφέρει υψηλού επιπέδου κριτική σκέψη και τεχνικές επικοινωνίας με τον πελάτη σ’ αυτούς που δραστηριοποιούνται σε σύνθετες βιομηχανικές επιχειρήσεις και περιβάλλοντα που σχετίζονται τη λήψη αποφάσεων. Τέλος, ο ίδιος είναι ένθερμος υποστηρικτής της έννοιας της δια βίου εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης.

Εκπαίδευση. Ο Πατρίκιος Κ. Σαραντάκος πήρε το BS (Χημείας) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πήρε MBA (Master of Business Administration) από το Cardiff University, UK. Μετά από χρόνια εργασιακής εμπειρίας πήρε επίσης από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και από το Oxford Said Business Scholl το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Στρατηγική και Καινοτομία.